Prettig volleyballen op je eigen niveau

Kleding

Wedstrijdtenue

SVI heeft een modern tenue van het merk Hummel. Alle competitie spelende teams, zowel senioren, jeugd als mini's presenteren zich tijdens de wedstrijden in het tenue. Het tenue bestaat uit een blauw shirt met zwarte biezen met frisse witte decoratie en cijfers. Het tenue bestaat tevens uit een bijpassend sportbroekje.

Het tenue is verkrijgbaar in alle maten en pasvormen. Het is verkrijgbaar bij sportspeciaalzaak Reuvers aan de Assendorperstraat 126 in Zwolle. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 038-4216675. Reuvers verzorgt ook de uniforme bedrukking van de nummers.

Sponsoring

Wanneer je voor jouw team een sponsor hebt kunnen regelen, dan dien je dit ten eerste door te geven aan de sponsorcommissie. Deze kun je bereiken door een mailtje te sturen naar sponsorcommissie@svivolleybal.nl. De sponsornaam wordt dan gedrukt op het tenue en een contract wordt opgesteld.

Wanneer jouw team over wil gaan tot de aanschaf van trainingspakken en/of tassen, al dan niet voorzien van een sponsornaam, dan dien je dit af te stemmen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@svivolleybal.nl.

   Sporthal Zwolle-Zuid 
   van der Heijdenstraat 2
     8014 ZZ Zwolle
   038-4600065